Generell Informasjon

Hva tar vi med?

Forutenom fornøyde unger og andre familiemedlemmer kan det taes med egne klær i nøytrale farger og uten særlig mønster og logo. Dette kan jeg hjelpe med. Jeg har også en liten kundegarderobe som består av strikk, hjemmesydd og ellers fine plagg. Jeg har alt av props som krakker, stoler, korger og boller. 

Priser
Sjekk prisene på de forskjellige fotograferingen under fanen som heter Priser. Jeg har også ett stort ønske om å kunne bruke bildene jeg tar til egen reklame, så det settes stor pris på dere som sier ja til det.
Betaling & kontrakt

Etter vi har avtalt dato for fotografering sender jeg kontrakten via mail. Når den er signert sendes første faktura for fotograferingen dere har booket (denne summen er ikke refunderbar og har umiddelbar forfall). Etter fotograferingen er ferdig og dere har fått ett utkast av bildene, velger dere di bildene dere vil ha og jeg sender den siste fakturaen rett etterpå. Denne har et forfall på 14 dager. Ca 4-6 uker etter forfall på siste faktura sendes bildene ferdig redigert.

PS: Jeg leverer aldri i fra meg RAW-filer.

Legges bildene mine ut på SoMe skal det skrives at @evigminne har tatt bildene.Utebilder
Om ønskelig kan vi gå ut i skogen rett ved studio, skogen består av mye trær, stubber og mose. Vi tar selvsagt med rekvisitter ut, for å få en varisjon i bildene.
Har du andre spørsmål er det bare å ta kontakt

Kontakt info

 
Adresse

Gryvjene 36

4332

 
Epost
 
Telefon