Prisoversikt


1 års 


1599,- for fotografering

10 bildefiler 4999,-
15 bildefiler 6599,-
Prisene er ink. MVA
Så godt det lar seg gjøre, kom med en mett og uthvilt 1 åring, så prøver vi på en kjekk og gøyal fotografering. Sang og humor er en del av det å ta bilder, og her er det den lille som bestemmer. Med lek og moro, foreldre som oppmuntrer og skøyer sammen med meg får vi ett stort galleri med mange fine bilder dere kan velge mellom. Familie 

1999,- for fotografering ink. 4-6 personer

10 bildefiler 4999,-
15 bildefiler 6599,-
Prisene er ink. MVA

Her er hele familien velkommer. Det er fint hvis dere harmonerer med hverandre og at fargetonene går sammen for å få finest resultat. Mønster og sterke farger tar ofte fokuset på bilder. Vi tar bilder av alle samlet, enkeltvis, kun barna/foreldrene. Å være seg selv er nøkkelen for naturlige og koselige bilder. Dere skal jo kjenne dere igjen på bildene som skal opp på veggen.

         
 Nyfødt

                          1999,- for fotografering

                                 10 bildefiler 4999,-                                 
15 bildefiler 6599,-
Prisene er ink. MVA


Ink. 3 timer fotografering, i ett varmt og godt studio. Jeg har alt av boller, krukker og stoffer som kan brukes for å få de bildene du ønsker.Med en avslappende harmoni er det stor sannsynlighet for at baby kan sove igjennom mens bildene tas. Det er selvfølgelig lagt tilrette for både amming/mating og bleieskift. Vi tar alt i babyens tempo.


             Hva skjer etter fotograferingen?
Bildene lastes inn på ett privat bildegalleri hvor dere huker av bildene dere ønsker å kjøpe. Etter at faktura er betalt får dere bildene ferdig redigert på samme sted. Jeg selger også produkter som kan sees ved fotograferingen. Alle bilder er ink. MVA. og dere kan selvfølgelig få låne både klær og rekvisitter hos meg. Klær jeg anbefaler å ha på fotograferingen er duse farger. Beige, brun, grønn eller lyst.
Ettermiddag og helgetillegg kommer utenom, 500,-